ZAPIEKANA GRUSZKA Z KOZIM SEREM I BOCZKIEM

Przekąska podobna do znanych wszystkim śliwek, jednak w smaku zupełnie inna. Kto lubi kozi ser? 🙂

img_8723

Potrzebujemy:

  • gruszki
  • ser kozi do smarowania
  • boczek w plastrach

img_8722

Gruszki kroimy w grubsze słupki. Boczek smarujemy serkiem i zawijamy w niego owoce. Spinamy wykałaczką. Pieczemy w temperaturze 200°C około 15-20 minut. Smacznego! 🙂

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s