ZAKWASY
PRZYPRAWY
PIECZYWO I WYPIEKI WYTRAWNE
- Chleb na Guinnesie
- Chleb z suszonymi pomidorami
- Bułeczki śniadaniowe
- Krakersy cheddarowe
- Wytrawne muffiny z sosem musztardowo – rokitnikowym
SŁODKIE WYPIEKI I DESERY
- Ciasto z truskawkami i galaretką
- Piernik staropolski
- Kruche maślane ciasteczka
- Pączki oponki
- Trufelki marcepanowe
- Pijana śliwka
- Standardowa polewa czekoladowa
- Murzynek
- Szampańska galaretka z truskawkami (bezalkoholowa)
- Trufle czekoladowe z wiśnią i pudrem hibiskusowym
- Miętowy sernik na czekoladowym spodzie z wafelków
- Klasyczne faworki
- Gniazdka
- Babeczki truskawkowe z kremem z melisą
- Wegański budyń bananowy z sosem żurawinowym
- Leśny mech
- Wielkanocna baba
PRZEKĄSKI
- Śledzie korzenne ze śliwką
- Pasta czosnkowo serowa do krakersów
- Koreczki z serem pleśniowym
- Śliwki w boczku
- Grzanki z pesto, mozzarellą i rukolą
- Rollsy z tortilli z łososie i serkiem
- Roladki z tortilli z szynką, cheddarem i papryką
- Zapiekana gruszka z serem kozim i boczkiem
- Biała kiełbasa z musztardą i miodem zapiekana w piwie
- Jajka z rybnym farszem
ŚNIADANIA
PASTY
SAŁATKI
SURÓWKI I DODATKI DO OBIADU
PIEROGI
ZUPY
- Rosół rybny
- Barszcz na zakwasie
- Zupa tajska z soku Hortex
- Francuska zupa cebulowa z polskim akcentem
- Żur na zakwasie
- Krem z groszku i bazylii z nutą cytrusową
OBIADY
- Sandacz w sosie z suszonych prawdziwków
- Placki ziemniaczane
- Sos pieczarkowy
- Aromatyczne ziemniaczki zapiekane
- Roladki zawijane w boczek z włoskim wnętrzem
- Faszerowane papryki
- Pulpety z kremowym serkiem w sosie żurawinowo – pomidorowym
INNE
- Grzanki na trzy sposoby
- Dressing miodowo – balsamiczny
- Groszek ptysiowy
- Domowy majonez na oleju rzepakowym
NALEWKI I NAPOJE